| Werepan Wilderwander | |
|
+4Euterpe London Ixdiór Erin Richella Orabell Scorpius Malfoy Werepain Wilderwander 8 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
Werepain Wilderwander Ravenclaw 5. Sınıf & Bina Başkanı
Mesaj Sayısı : 72 Kayıt tarihi : 09/12/09 Yaş : 33 Nerden : Moscow
| Konu: Werepan Wilderwander Cuma Ara. 11, 2009 2:37 pm | |
| Werepan Wilderwander, nam-ı diğer Wolf'un hikayesi sıradanlıktan, sıradan düşüncenin olağanüstülüğne açılan penceredir aslında. Werepan. Ad Soyad: Werepain Wilderwander Yaş: 15 Meslek: Öğrenci Bina: Ravenclaw Sınıf: 5.ci Sınıf
Başlangıç
Karlı dağların beyaz eteklerinde devam ettiği sorunsuz çocukluğu bir gün başından geçen bir olayla değişir. Werepain, babasının ve hiç tanımadığı bir klanın birlikte kurduğu av partisini gizlice takip etmek üzere yoldayken bir saldırya uğrar. Patlayan silahlar ve bağrışmalar durulduğunda çoçuk omzundan yaralanmış kanlar içinde yatmaktadır. Av partisinin üyeleri çoçuğu ısıran yaratığın peşinden giderken, Werepan yerde soluksuz kıvranmaktadır. Baba Partiyi bırakıp, oğlunu hemen kaldıkları kulubeye götürüp yatağına yatırır. Dişleri kenetlenmiş bir şekilde titreyen çocuğun üstünü örtüp ateşi yakmaya koyulur. Werepan'ın bilincini kaybetmeden önceki son sözü " Benim suçum baba "dır. Değişim Kendi ağzından :Isırıldığımdan kısa süre zarfında garip şeyler hissediyordum. Damarlarımda dolaşan garip bir sıcaklık güçle yoğuruluyordu. Ete karşı daha büyük açlık duyuyordum. Agresif, fevri ve tahammülsüzdüm. Ama bu duyguları dizginlemeyi öğrendim. Babam benimle yeterince ilgilendi. Değişimlerimin farkındaydı. O av partisinin ne için olduğunu söylemese de bana olan şey ile ilgili endişesini sezmiştim. Yaşadığım bu olaydan beri bana garip bir sıvı veriyordu. Kendimi dizginlememi sağlıyor, beni kedime getiriyor ve toparlıyordu.
[color=red] Aile
Babam Lucian Wildwander'ın bir büyücü, iksir ustası olduğunu sonradan öğrendim. Bana karşı hep iyi oldu. Sakin bir adamdı. Bembeyaz yer yer seyrekleşmiş kıvırcık saçları, fazla kırışık bulunmayan yağlı yüzü hep parlardı. Yapılı bir adamdı. Odunculuk ve avcılıkla uğraşmaktan olgunlaşmış kasları, 1.9o boyu ile çok güçlü bir profil çizerdi. Ben Hogwarts Cadılık ve Büyücülük okulu 1.ci sınıftayken kayboldu. Bir daha haber alamadım.
Annemi hiç tanımadım. Bir Mugglemış.
Werepan - Gençlik Dönemi
Dış Görünüş : Sert yüz hatları, kalın ve gür kaşlar, kıvırcık sık saçlar ve keskin bakışlar. Werepan'ı tanımlayan çoğu şey bundan ibarettir. 1.85 boyu, kaslı, sağlam vücud yapısı vardır. Garip buğday renkli teni onu sürekli hastaymış gibi gösterir. Beyaz düzgün dişlere, hafif dolgun dudaklara ve bir hayli güçlü çeneye sahiptir.
Karakter : Yaratıcı, kelime oyunlarını seven biridir. Aynı zamanda sinirli ve fevridir. Olur olmadık şeylere aşırı tepkiler vererek şaşırtır. Ruh hali değişkendir. Tartışmayı sevmez çünkü sonunun olmadığını bilir. Eğlenmeyi sever. Büyük kelimlerle konuşan insanlara tahammül edemez. Kendini olduğundan üstün gösteren ve sürekli kendini anlatan insanlara dayanamaz. Çabuk unutur, çabuk hatırlar. Sezgisel yönü çok güçlüdür. Üstün duyma kabiliyetine sahiptir. Zehir gibi zekidir. Zeki olduğunu idda eden insanlarla konuşmak için can atar. Zeki olmadığını anladığı zeki iddalı aptallara ise deli olur ve kin besler. Kılıç kullanmak tutkusudur. Pala kullanır.
------------------------------------------+++++++++++++++++++++++--------------------------------------------- +++++++++++++++++++++++
Listeme eklenmek isteyenler:
Kısa Kurgu: İcon: Ad-Soyad:
İlişkilerim:
Scorpius Malfoy.Tipik Slytherin öğrencisi. Onu KSKS derslerinden tanıyorum ve kavga da etmiştik. Rachel ile konuşmamızdan hoşnut değil. Yoluma çıkıp duruyor. Daha çok uğraşacağım bununla.
Erin Richella Orabell.Tatlı bir Hufflepuff. Onunla iyi anlaşabilirim. Malfoy onu düşürdüğünden ve benim de kaldırdığımdan beri görüşmedim. Sanırım görürsem bir selam verip konuşacağım.
Euterpe London Ixdiór. İksir Hocam. Bir ölüm yiyen olduğundan şüpheleniyorum. Ona karşı her zaman tetikdeyim.
Rachel Lilith Night KSKS dersinde tanıştığım, sıra arkadaşım Slytherin'li. Çok tatlı biri. Bahçede muhabbet ettik çok hoşuma gitti. Ama ona karşı da temkinliyim. Karanlık tarafla ilişkisi olduğunu tahmin ediyorum.
Jessé Lou Wol'D. Biçim değiştirme profesörüm. Tatlı bir kadın.
Delacroix Lexié Ixdiór. KSKS profesörüm. O kesinlikle bir ölüm yiyen olmalı. Başıma bir şey gelirse sanırım onun yüzünden olucak. Ona karşı da tetikde olmalıyım.
Hogwarts Cadılık ve Büyücülük okulu Kehanet profesörü. İyi birisi olmakla birlikte zümrüdü anka yoldaşlığının üyesiymiş. Ona güvenebilirim.
En son Werepain Wilderwander tarafından Paz Ara. 13, 2009 12:27 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 10 kere değiştirildi | |
|
| |
Scorpius Malfoy Slytherin 5.Sınıf & Bina Başkanı
Mesaj Sayısı : 36 Kayıt tarihi : 25/11/09 Yaş : 29 Nerden : İngiltere-Winslet
| Konu: Geri: Werepan Wilderwander Cuma Ara. 11, 2009 6:51 pm | |
| Kısa Kurgu:Senden gerçekten nefret ediyorum.Bana inanılmaz derecede sinir bozucu geliyorsun ve sana güvenmiyorum. İcon:Lejantımda var. Ad-Soyad:Scorpius Malfoy | |
|
| |
Erin Richella Orabell Hufflepuff 5. Sınıf & Bina Başkanı
Mesaj Sayısı : 115 Kayıt tarihi : 09/12/09 Yaş : 30 Nerden : seattLe..
| Konu: Geri: Werepan Wilderwander Cuma Ara. 11, 2009 7:13 pm | |
| Kısa Kurgu: Sana göre bişiler yazarsan sevinirim... İcon:Lejantımda var. Ad-Soyad: Erin Richella Orabell | |
|
| |
Euterpe London Ixdiór İblis & İksir Profesörü
Mesaj Sayısı : 34 Kayıt tarihi : 09/11/09 Yaş : 29 Nerden : Londra
| Konu: Geri: Werepan Wilderwander Cuma Ara. 11, 2009 8:23 pm | |
| Kısa Kurgu:Senin hakkında çok bir şey bilmiyorum.Ama senden hoşlanmıyorum. İcon:Lejantımda var. Ad-Soyad:Euterpe London Ixdiõr | |
|
| |
Delacroix Lexié Ixdiór İblis & Hogwarts Karanlık Sanatlara Karşı Savunma Profesörü & Slytherin Bina Sorumlusu/Admin
Mesaj Sayısı : 87 Kayıt tarihi : 06/11/09 Yaş : 28 Nerden : Londra
| Konu: Geri: Werepan Wilderwander Cuma Ara. 11, 2009 9:26 pm | |
| - Euterpe London Ixdiór demiş ki:
- Kısa Kurgu:Senin hakkında çok bir şey bilmiyorum.Ama senden hoşlanmıyorum.
İcon:Lejantımda var. Ad-Soyad:Euterpe London Ixdiõr | |
|
| |
Elizabeth Marie Clount İblis & Kehanet Profesörü
Mesaj Sayısı : 45 Kayıt tarihi : 24/11/09 Nerden : Edinburgh / İskoçya
| Konu: Geri: Werepan Wilderwander C.tesi Ara. 12, 2009 10:09 am | |
| Dersimi alıyormusun bilmiyorum ama eklersen sevinirim. İcon Lejantımda mevcut | |
|
| |
Rachel Lilith Night Slytherin 5.Sınıf
Mesaj Sayısı : 94 Kayıt tarihi : 09/12/09 Yaş : 32 Nerden : Seattle, WA
| Konu: Geri: Werepan Wilderwander C.tesi Ara. 12, 2009 12:49 pm | |
| Kısa Kurgu: Sen biliyosun
İcon: Lejantmda var
Ad-Soyad: Rachel lilith night | |
|
| |
Jessé Lou Wol'D Hogwarts Biçim Değiştirme Profesörü&Gryffindor Bina Sorumlusu/Admin
| Konu: Geri: Werepan Wilderwander C.tesi Ara. 12, 2009 5:04 pm | |
| Biçim değiştirme profesörü. Jessé Lou Wol'D. Icon lejantımda mevcut. Tatlı bir öğretmenimdir fakat nasıl ekleyeceğini bilemem... | |
|
| |
| Konu: Geri: Werepan Wilderwander Paz Ara. 13, 2009 3:21 am | |
| | |
|
| |
Elizabeth Marie Clount İblis & Kehanet Profesörü
Mesaj Sayısı : 45 Kayıt tarihi : 24/11/09 Nerden : Edinburgh / İskoçya
| Konu: Geri: Werepan Wilderwander Paz Ara. 13, 2009 11:01 am | |
| beni eklememişsin aydınlık tarafın bir parçası olarak eklersen sevinirim. iyi ibr öğretmeni yoldaşlık üyesi şeklinde yazabilirsin. icon lejatımda var | |
|
| |
Delacroix Lexié Ixdiór İblis & Hogwarts Karanlık Sanatlara Karşı Savunma Profesörü & Slytherin Bina Sorumlusu/Admin
Mesaj Sayısı : 87 Kayıt tarihi : 06/11/09 Yaş : 28 Nerden : Londra
| Konu: Geri: Werepan Wilderwander Paz Ara. 13, 2009 11:05 am | |
| Aynı şekil beni de eklememişsin. Kötüyüm, kötüyüm, kötüyüm! =)=) Ona göre eklersen sevindirik olurum. xP | |
|
| |
| Konu: Geri: Werepan Wilderwander Paz Ara. 13, 2009 12:27 pm | |
| Güncellendi | |
|
| |
| Werepan Wilderwander | |
|